Три идеи за брз и вкусен неделен ручек

Овој викенд сигурно сакате да одмарате и идејата да не поминете многу време во кујната подготвувајќи ручек изгледа примамливо.

А што е побрзо и повкусно од кремасти тестенини? Секој може лесно да ги подготви, а комбинации има повеќе од вкусови.

Со овие три идеи за готвење тестенини на Tasty ќе направите брзи и вкусен ручек и ќе имате повеќе време за себе, за семејството и за пријателите.