Трет концерт на Масимо во Скопје!

Поради очекуваниот огромен интерес за доаѓањето на MASSIMO во Скопје, чии концерти се распродадени, Авалон Продукција се одлучи за трет и последен концерт, кој MASSIMO ќе го одржи во недела на 19-ти февруари.

Билетите за третиот концерт ќе бидат пуштени во продажба на сите продажни места на Купи Карти За Се низ цела Македонија и Југотон.

Двата предходно закажани концерт ќе се одржат на 17 и 18 февруари 2017 година.