Тоше почина без да умре а ние кога ја слушнавме лошата вест, умревме без да починеме!

Зборови и зборови, милиони пати прераскажани, низ солзи, болка и многу тага. Секој октомври е тажен, затоа што ова е месецот на Тоше, а тажни се сите 12 години изминати без него. Нема збор и нема реченица која може да ја опише големината на човекот што повеќе го нема. 

Плачевме многу, плачеме сеуште (има и за кого да плачеме). Сигурен сум дека и ти плачеш во овој момент и сакаш да си барем две минути со нас. Ова се само дел од зборовите на Игор кои се дел од едно видео кое го споделуваме секоја година на овој ден. 

Седиштата полни, а срцата празни и празни...

 

Игор Џамбазов за Тоше Проески

Тажна беседа на Игор Џамбазов за #ТошеПроески: Плачевме многу, плачеме сеуште (има и за кого да плачеме). Сигурен сум дека и ти плачеш во овој момент и сакаш да си барем две минути со нас.

Posted by Skopjeinfo.mk on Sunday, October 15, 2017