ToniZen, Boogieman&Mawrteen во Станица 26

Четврток во Станица е интересна и успешна приказна на ноќнот живот во градот.

Музички шетаме низ ери, школи,генерации, жанрови и стилови во еден здив, а енергијата која ни ја носат присутните прави сите заедно со нетрпение да ја пречекаме последната епизода од "Street soul Delight" за 2018 година. Ако сакате масичка со време резервирајте на Станица 26.

cheap nike free run 5.0