Тодор Грнчаров: Изнесените факти за Ивица Коневски се лажни и невистинити

Поранешниот градоначалник на општина Аеродром Ивица Коневски денес доби јавно извинување за објавени невистини и од Тони Грнчаров, на Фејсбук страната “Криминалите на Залижаниот”.

Тони Грнчаров е актуелен директор на МЗТ Скопје, носител на листа на СДСМ на локалните избори 2017 г. и близок партиски пријател на Златко Марин, актуелен градоначалник на Општина Аеородром.

Лагите изречени во предизборието на локалните избори, против поранешниот градоначалник Ивица Коневски се разобличуваат една по една. Покрај јавните извинувања останува ненадоместлива штетата по угледот и честа.

Но сепак со јавните извинувања и јавните признанија за изнесените лаги, јавноста ќе знае со какви методи и каква кампања се користеше СДСМ за време на локалните избори.

Во врска со со објавениот пост со слика од овој профил на ден 24 август 2018 година на оваа група-страница во врска со...

Posted by Криминалите На Залижаниот on Monday, May 27, 2019