Тоа што прво го забележувате на сликата открива каква личност сте

Дали гледате крокодили или мали бротчиња? Одговорот открива многу за вашиот карактер.

Ако прво забележавте крокодил, значи дека во животот ја гледате широката перспектива, односно големата слика. Веројатно сте личност која ги отфрла оние работи кои не и се допаѓаат од прва. Практични сте и не ризикувате многу. Живеете внимателно, не сакате ризици и не сакате многу промени во својот живот.

Ако видовте брод, имате добро око за детали и ништо не може да ви избега. Единствена сте и уникатна личност, малку откачена, но и креативна. Но, сепак морате да внимавате малите детали да не ви прават многу нервоза, особено ако сте уметник или ученик. Не морате да сте толкави перфекционисти.