Рок групата „Тоа е Тоа“ е составена од музичари - ветерани, кои инспирирале бројни генерации со своето музицирање, а овој петок ќе ни го демонстрираат своето музичко искуство преку овој целовечерен концерт. 

Во склоп на Скопски Летен Ритам ќе го имаме задоволството да го проследиме концертот на „Тоа е Тоа“! Бидете таму!

„Тоа е Тоа“ се:
Љупчо Трајковски – Фис: Бас;
Валентино Скендеровски: клавијатури;
Бошко Доневски - Чико: тапани;
Стевче Грозданов: гитара

На плоштад ВМРО, 28 јули почеток 20.30 часот.