Thursday Shake (Mac Miller tribute) во Епицентар

И овој четврток нова Thursday Shake забава во клубот Epicentar.

Почетокот од забавата ќе биде посветен на прерано починатиот Mac Miller, чии најголеми хитови ќе бидат вртени од Shorty P и Irie Scratch.

За дополнување, стандардно ги има и Вашите омилени пијалоци (Johnnie Walker, Smirnoff и Gordon`s), по промо цена од 100 денари.

cheap nike air max 90