Тест: Што ви недостасува во животот?

Овој тест ќе ви открие колку сте во контакт со својата душа и открива што е она што моментално највеќе ви недостига во животот. Ајде да дознаеме заедно.

Ако видовте пеперутка:

Ако видовте пеперутка, она што моментално ви недостасува е слобода. Вие по природа многу сакате да се движите во природа. Сè почесто се фаќате како отсутно гледате низ прозорец. Она што моментално ви е потребно е одмор. Обидете се да си овозможите „мало бегство“! Испланирајте некој викенд во природа, истражете ги околните шуми, отидете некаде каде ќе ве опие мирот. Ако не можете да го сторите тоа од некоја причина, обидете се да пронајдете „умствено бегство“. Пронајдете прибрежиште во книга, слушајте стари албуми, обидете се да пишувате дневник. 

Морате да се одвоите од вистинскиот живот: обидете се да пронајдете своја димензија!

Ако видовте две човечки лица:

Она што моментално најмногу ви недостига е човечкиот контакт. Ако видовте две човечки лица кои зборуваат меѓу себе, тогаш вам најмногу ви недостига е комуникација со луѓе. Навистина ви недостига добар разговор. Можеби е време да ги обновите старите пријателства. Јавете им се на старите пријатели или членови на семејството со кои сте го изгубиле контактот. Обидете се да пронајдете решени кое ќе ви овозможи да избегнете да гледате во мобилниот или компјутерот.

Накратко, потребен ви е човечки контакт!