Во дискотека во Градски парк утрово во 3.40 часот бил нарушен Јавниот ред и мир со тепачка помеѓу лицата Д.П. (22) од Скопје од една страна и лицата Т.Д. (21), Р.А. (26) и С.Т. (26), сите од Куманово, од друга страна.

Сите учесници во тепачката се здобиле со повреди по лицето.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.