Течна бомба за оживување на вашиот организам и намалување на стомакот за 7 дена

Ова е свет во кој живееме брзо, постојано сме зафатени, па така сакаме и брзи резултати. Слабеењето не е секогаш лесно, особено бидејќи е потребна дисциплина и посветеност.

Но, можеби решението е полесно одошто мислите.

Ова е моќно и здраво решение за намалување на салото на стомакот, но и топење на целулитот. 

Потребни состојки:

2 лажици јаболков оцет

1 лажица сок од грејпфрут

1 лажица мед

Измешајте ги добро сите состојки, а ваквата комбинација конзумирајте ја секој ден на празен стомак. Добрата работа за овој напиток е тоа дека и ја подобрува функцијата на мозокот, ја поттикнува меморијата и го подобрува слухот. Тоа ќе го оживее вашиот организам.