Таткото кој ја претепа ќерката во полициска станица

Активистката Моника Конопова синоќа заврши во болница , а татко и во полициска станица. Таа објави дека била нападната и жестоко тепана со срвено столче од што и е скршен носот и изместена вилицата. Насилството според нејзиното сведоштво го сторил татко и за кого вели дека е долгогодишен алкохоличар. Случајот го води полицијата а Моника ќе биде оперирана.

- Утре операција на нос и местење вилица. Држете среќа и молете се за мене да не останам грда и никаква …  – објави Моника на својот профил со нова слика од привремено санирана повреда.