Таткото по име Бо Кофрон кој живее во Сан Франциско е вистински магионичар кога станува збор за подготовка на вкусни, но и интересни оброци за своите деца. Тој започнал од пред околу три години, сфаќајќи дека понекогаш децата не ги јадат своите јадења кои тој ги подготвува за нив, бидејќи изгледаат досадно. Но, оттогаш тоа веќе не важи.

Доколку сакате да ги натерате своите деца да јадат повеќе, можеби можете да искористите некоја од неговите идеи: