Танцување и пеење на музиката на Дејвид Боуви во „Нано бар“

Танцување и пеење на музиката на Дејвид Боуви во „Нано бар“.

Ќе ве забавува Срѓан Јаниќијевиќ Забавата почнува во 21:00 часот.

new nike air max 2019