Тамара, Некст тајм и Ај Кју на „Сквер Јадран“ за Нова година

Градот Скопје уште пред еден месец излезе со соопштение дека нема да прославува Нова година, а парите за организација ќе бидат донираат.

Меѓутоа во Скопје, сепак ќе има прослава на „Сквер Јадран“, каде ќе има организирана музичка програма од страна на Општина Центар. Скопјани ќе ги забавува нашата поп-ѕвезда Тамара Тодевска, момците од „Некст Тајм“ и групата „Ај Кју“. Се шпекулира дека ќе има музичка група од поранешните ју-простори, но барем досега не е потврдено.