Тајна за долговоченост: Најстариот маж во Австралија плете џемперчиња за пингвините

Најстариот човек во Австралија има 109 години. Тој уште од 1930 година плете џемперчиња за повредените пингвини.

Неговата тајна за долговечност е помагањето.