Свирка со Bandix оваа среда во клуб Маракана

Свирка со Bandix во среда во клуб Маракана.


Со секоја резервација следува бесплатен влез! 
Резервации: 075 274 032
Почеток: 00:30 h
Карта на врата: 140 денари со консумација

 

nike air max 1 sale