Светска мапа: на овие места се наоѓа сокриено злато!

Ако сте желни за авантура и доволно храбри да тргнете во потрага, претходно запознајте се со седумте локации во светот каде истражувачите се сигурни дека има скриени богатства.

Ширум светот постојат места на кои се наоѓа закопано богатство. Меѓу непронајдените скапоцености е и украденото богатство на Астеките, смарагдите на шпанскиот потонат брод, а тука се и исчезнатите европски уметнички дела, кои ги украле нацистите.

Еве некои од местата каде може да се најде богатство:

Мексико Сити – Кортесовото богатство

Богатството на Лима – остров во Пацификот

Пленот на полковникот Џон Синглтон, Вирџинија

Загубеното богатство од шпанскиот потонат брод, “La Nuestra Senora de Atocha”

 Езерото Гуатавита, Колумбија

Нацистичкото богатство, Австрија Закопаното богатство на Конфедерацијата, Џорџија

nike air max 1 sale