„Свадбата на Фигаро“ во МНТ

На репертоарот на МНТ вечерва од 20 часот е претставата „Свадбата на Фигаро“. Во главните улоги настапуваат Нино Леви, Сашка Димитровска, Сашко Коцев и други.

Билетите чинат 300 денари.

cheap nike air max 90