Страшно Бела Ноќ во Јавна Соба

Забава до доцна во ноќта со двајца млади ентузијасти желни за весела и разиграна публика!


Во Јавна соба музика ќе  пуштаат Бојан Јанев - Soul Case и Андреја Јовановски - DJ Ux ( од “Oubli”екипата - која музички проект кој има за цел да го збогати секојдневниот, монотон живот преку промовирање и пропагирање квалитетна и некомерцијална музика )
B2b премиерно во Јавна Соба го превземаaт музичкиот сет, а ние го превземаме подиумот! 

new nike air max 2019