Стопирана изградбата на руската црква во Аеродром

Општината Аеродром ја стопираа изградбата на руската црква.

„Архитектонско-урбанистичкиот проект на инвеститорот Сергеј Самсоненко упорно не се усвојува за да не може да се продолжи со изградбата на црквата. Важно е драги аеродромци дека на албанските бизнисмени широко им се отвораат вратите за инвестиции во Аеродеом, пишува на ФБ групата „Аеродром во моето срце“.

air max 90 essential sale