Столе одговара на прашањата од фановите: Бев кошаркар, ама не ме биваше

Стојанче Стоилов е ѕвезда во Келн. Во видеото објавено на фб-страницата на ЕХФ, Стоилов одговара на прашањата поставени од ракометните фанови.