Стојкоски на средба со екипата на ЖРК „Ѓорче Петров“

Пред продолжението на натпреварите во македонската супер лига, градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски, оствари средба со екипата на Ѓорче Петров - ЖРК.

-Имаме силно мотивиран и силен тим, а девојките се вистински борбени лавици. Фокусот е ставен на наредните натпревари во Европскиот Куп. Двете средби од третото коло во ова натпреварување против австрискиот Румс Јагс ќе бидат одиграни во Скопје.нНа 10-ти и 11-ти Декември да бидеме силна поддршка на нашиот тим! - порача Стојкоски на официјалната Фејсбук страница.