Стинг со видеопорака пред концертот во Скопје

Светската поп-ѕвезда Стинг испрати видеопорака пред неговото гостување во Скопје кое е закажано за 2 јуни на Градскиот стадион.

Нашиот легендарен гитарист Влатко Стефановски, ќе биде специјален гостин концертот на Стинг кој по втор пат ќе дојде во Скопје и Македонија.