И не само на памет, туку и да станувате и да легнувате со него. Затоа што работата е дојдена до таа мера, да човек има желба да основа организација која ќе се бори масовно за искоренување на тие морбидни навики на луѓето да се мешаат во туѓите животи.

На македонецот му е туѓ концептот на гледање на својата (и само својата работа). И не само кај нас, често во светот луѓето се жалат дека некој си дозволува да им суди поради нивните афинитети, избори и еден куп други работи за кои не смее да им се суди.

 

 

Не ги прашувајте луѓето зошто се сингл. Не ги прашувајте зошто не си фатат девојка. Не ги прашувајте мисли ли тој твојот...

Posted by Jovana Tozija on Tuesday, January 5, 2016