Оваа фотографија е од подвозникот кој води кон населбата Црниче денешен булевар „Кочо Рацин“.

Фото: Фејсбук

Кога одите од Центар кон Црниче на самиот семафор од левата страна има триаголник на чие место се наоѓала познатата воена пекара каде секое утро имало тазе леб, пекарат се има срушено за време на земјотресот 1963 година.