Среда наутро: Поголем број возила на следните скопски сообраќајници

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележуваат долж:

-бул. 8ми Септември кон ул. Скупи,

-мост Нова железничка станица кон ул. Никола Карев,

-ул. 11 Октомври кон к-ца со бул. Македонија,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска,

-бул. Киро Глигоров во двете насоки,

-ул. Пролет кон к-ца со ул. 11 Октомври

-бул. 3та Македонска кон ул. Пролет,

-бул. Македонија во двете насоки,

-мост Близнак во двете насоки.