Срце на терен: Вардар по втор пат на врвот на ракометна Европа!

Вардар е шампион на Европа! По втор пат! Победи во финалето од ракометната Лига на шампиони против Веспрем.

Како бајка, како приказна која подава рака од фикцијата кон стварноста!

Македонијо радувај се! Еден е Вардар, Една е Македонија!