Спомени: Неколку работи кои сегашниве деца никогаш нема да ги искусат

Кога ќе се наваратиме во детството спомените секогаш ни будат убави чувства. Со радост се сеќаваме на детските игри, насмевки, лудории, бељи, патувања....и најмалите ситници изнудуваат насмевка на нашето лице.

Овие мали нешта сигурно ќе ви разбудат сеќавања.