Сопствениците може да си го земат Ќосето од Металски завод Тито

Споменикот на Андон Јанев-Ќосето, кој во утринските часови беше однесен во магацин во Металскиот завод Тито, чека сопствениците да дојдат по него.

Споменикот ќе се чува таму определено време, со можност сопствениците да дојдат и да си го земат.

Шилегов денеска изјави дека нема да се толерираат повеќе дивоградби.

 

cheap nike free run 5.0