Сообраќајка на автопатот Штип - Миладиновци, има загинат

Од АМСМ информираат дека утрово од 05:35ч. сообраќајот на автопат Штип - Миладиновци, во близина на „Три Чешми“ е во прекин поради случена сообраќајна незгода.

Како што наведуваат несреќата е со смртни последици. Се очекуваат повеќе детали од МВР во текот на денот.