Сообраќајка го блокираше влезот на Скопје

Сообраќајка незгода помеѓу две возила попладнево го блокираше влезот на Скопје кај „Лукоиул“ во Автокоманда. Граѓаните на социјалните мрежи информираат дека овој дел од Скопје во овој момент е непрооден и тоа е причина за килметарска колона на влезот на градот.

Од полицијата сеуште нема детали за сообраќајната незгода.