Сообраќаен метеж утрово во Скопје: Избегнувајте ги овие улици и булевари

ЦУКС известува дека во овие утрински часови сообраќајот се одвива непречено и без застој.

Поголем број возила се забележуваат единствено долж:

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,

-ул. Беласица во двете насоки,

-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,

-бул. 8ми Септември во насока на движење од к-цата со бул. Илинден кон к-цата со ул. Скупи.