Сомнителен куфер предизвика вознемиреност на автобуската станица во Скопје

Денеска во СВР Скопје е пријавено дека во кругот на Меѓународна автобуска станица - Транспортен центар во близина на банкомат бил оставен куфер.

Веднаш се преземени соодветни мерки и активности, направени се потребните проверки и утврдено е дека станува збор за повозрасна жена која го оставила куферот, во кој имало облека односно нема никаква опасност за граѓаните.