Сода бикарбона и мед - Лек кој ја уништува најопасната болест во светот

Доволно е да јадете три порции на ден во текот на месец дена и ќе ви биде подобро.

Идејата за мешавина на сода бикарбона со јаворов сируп или мед се чини бизарна затоа што клетките на рак ги храните со шеќер. Но овде шеќерот делува поинаку.

Клетките на рак не успеваат да го искористат шеќерот за раст затоа што содата бикарбона ги убива. Јаворовиот сируп иде кон клетките на рак (кои трошат 15 пати повеќе глукоза од здравите клетки) а со помош на сирупот содата влегува во клетките на ракот.

Подготовка: Помешајте го делот на содата бикарбона со три дела од јаворов сируп и загрејте и мешајте на многу лесн оган десетина минути. Земајте три лажички на ден, месец, два. За време на оваа терапија избегнувајте месо, шеќер и бело брашно.

cheap nike free run 5.0