Слушнете како дечињата на домородните племиња во Етиопија ја пеат „Македонско девојче“ (видео)

За нашата популарна песна „Македонско девојче“ нема граници…

-Еве како ја пееме „Македонско девојче“, на гости кај Сурма, со дoмopoднитe луѓе на границата помеѓу Етиопија и Јужен Судан, гласи пораката под видеото што на Фејсбук го објавува Билјана Јуруковски.

Погледнете го видеото и слушнете како познатата песна се пее во Африка.

new nike air max 2019