Пред влегувањето во авионот со кој заедно летнаа за Анталија, фудбалерите на Вардар и Шкендија се дружеа во холот на скопскиот аеродром.

На теренот се жестоки ривали, но надвор од него пријатели. Убава глетка,утринава во холот и кафулето на скопскиот аеродром. Фудбалерите на Вардар  и Шкендија чекајќи да влезат во авионот со кој заедно летнаа за Анталија, меѓусебно се дружеа.

Фото: Македонски спорт