Слатка реклама на Милка: Подари им нежност на оние кои најмногу заслужуваат

Овогодинешната празнична реклама на Милка има едноставна порака.

Подарете им нежност на оние херои чија работа е толку голема, а често никој не ги забележува. Подарете им нежност на оние кои најмногу го заслужуваат тоа.