SKOPSKO Smooth – различно од другите #потвое (ВИДЕО)

Новиот спот на Скопско Smooth во целост е инспириран од луѓето кои што живеат - по свое. Од сите оние кои без разлика на целокупните околности, остануваат упорни и ги одредуваат правилата по кои ќе ги живеат сопствените животи.

Прогресот, свежината и креативноста од секогаш биле дел од основните “состојки” на Скопско Smooth и токму затоа, велиме: носи розово. Носи кратко. Сонувај. Биди дете. Мисли. Чувствувај... биди различен!

 

 

air max 90 essential sale