СКОПСКО ИПЛ: Мајсторски направено, со маестрален вкус!

Мајсторите од нашето поднебје отсекогаш си ја барале среќата далеку од тука. Така било пред 100 години, така е и денес. Единствената разлика е во тоа што денес не се враќаат. Со исклучок на нашите пивски мајстори...

Тие беа низ целиот свет, ги посетија најубавите места, запознаа нови луѓе и научија нови начини за правење пиво, но се вратија тука за да ни го подарат новото СКОПСКО ИПЛ.

Ароматично пиво со повеќе вкус и пријатна горчина благодарение на четирите вида најквалитетен хмељ, кои се додаваат рачно, со процес на dry hopping и го збогатуваат препознатливиот СКОПСКО вкус.

СКОПСКО ИПЛ. Мајсторски направено, со маестрален вкус!

Повеќе информации на ipl.mk.