Исадора Бјелица дознала неодамна дека лекариските анализи се позитивни и дека нејзиното здравје се подобрува. Таа во вторникот во Скопје ја примаше и последната терапија. 

- Уште само една превентивна терапија, а потоа конечно борбата и верата и надежта дека хроничната пеколна болест, со помош на Божјата милост, повеќе да не се врати. Благодарам на вашата љубов, поддршка и сето она добро што го научив од вас целото ова мое страдање, искоментирала Исадора на социјалните мрежи.