Секојдневно сме сведоци на најразлични сообраќајни прекршоци, забранети места за паркирање.

Утрово на Кале можеше да се забележи еден автомобил со скопски регистарски таблички како се има заглавено со предното тркало на тротоарот обидувајќи се да се паркира.

Фото: Ѕид на сообраќајниот срам