Скопје се чеша: Шилегов е славен на Твитер (ФOTO)

Скопје се чеша, а Шилегов ги доживува петте минути слава на Твитер. Како што авионите се нечујни, така е нечуен и неговиот мандат, се жалат скопјани.

Неговиот мандат изгледа се уште не започнал, а ако започнал, ние ниту гледаме ниту чуствуваме, се жалат тие. Пустиот градоначалник сакајќи да ни угоди, малку не подлажа дека прскал, па дека тендерот поминал, па дека Коце не труел, за на крај да не остави во милост и немилост на комарците. Татковски, нема што.

cheap nike air max 90