Скопје на Инстаграм во јуни: Странците се обидуваат да ги избројат статуите и споменици во Скопје - ја знаете ли вие точната бројка?

Јуни е првиот летен месец кога се раздвижуваме и минуваме повеќе време надвор. Со тоа, околу себе имаме инспирација за убави Инстаграм фотки. Ова се најдобрите Инстастрам фотки од овој месец хаштагот #skopjeinfo.

Првата фотографија е од девојка која дошла во посета на главниот град. Во својот опис на Инстаграм таа вели: „ Во еден момент се обидовме да ги изброиме сите статуи во Скопје, но застанавме на 100. Не успеавме да најдеме официјална бројка, но веројатно има 1000. Дали жителите на Скопје го знаат точниот број?“

wanderingchocobo

r0883rt

ilievska_aneta

dbl.dzo

rametidrizi

skopjephotoguide

besnikmn

the.maver1ck

kris_tinana_

saso.burcev

 morquesa_demona

ivphotography.mk

cheap nike free run 5.0