Скопје е заедно со Комити на западна трибина, Чекањето на „Рекорд“...

Што го прави овој град посебен и го издвојува од сите останати? Како знаете дека сте изразнале и сте го поминале детството во Скопје?

Еве неколку факти, а вие ако имате некој предлог за да се прошири листата пишете го во коментар.

Скопје е кога ја чекаш на Рекорд

Скопје е ако си јадел сендвич од кај „Чичко Стоилко“

Скопје е ако идеш на балго во „Апче“

Скопје е ако навиваш за Вардар

Скопје е ќебапи од „Дестан“

Скопје е ако си бил на излет за први мај на Треска и Сарај

Скопје е  топлите костени пред ГТЦ

Скопје е хамбургерот од 7-ца

Скопје е Матак, Сарај и обратно...

Скопје е на запад со КОМИТИ

nike air max 1 sale