Скопје е кога неможеш да стигнеш до стара чаршија пошо се гради 24-7, Скопје е бормашината на комшијата

По листата "Скопје е кога..." која ја објавививме пред неколку дена, ова е малку поинаква посмешна слика за нашиот град. 

Затоа што Скопје во последно време врие од сарказам, ред е да престанеме да паѓаме во несвест со љубовни изјави и да размислиме малку и за другата страна.

Автор на компилацијава од искрени факти е Дарко Заревски, а ова е неговиот Фејсбук профил.

Продолжува на следната страна...