Skopje Beer Fest на стадионот АРМ

Со најдобрите пива проследени со богата музичка програма и вкусна храна ќе уживаат жителите на Скопје од 20 до 22 септември на стадионот на АРМ.


Влезот на Skopje Beer Fest ќе биде бесплатен.
Повеќе информаци наскоро.

nike air max 1 sale