Во 23 часот и 15 минути во Градска општа болница "Св. Наум Охрдиски", 22-годишниот М.П. од Скопје, пријавил дека околу 22 часот и 30 минути на улица "Кеј 13-ти Ноември" бил физички нападнат од страна на три непознати машки лица.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.