Што прават жените кога се сами?

Сите се опуштаме кога сме сами дома и правите работи што инаку не би ги правеле пред други луѓе. Работите стануваат многу поинтересни кога сме потполно голи и кога истражуваме што се може нашето тело и како изгледа од различни агли. Базфид го срочи сево ова во листа.

Ја проучуваат големината на вагината и се прашуваат дали е нормална.
Проверуваат дали им се ѕирка конецот од тампонот.
Со мало огледало го посматраат внатрешниот и надворешниот изглед на вагината.
Глумат стриптизета и се посматраат во огледало за да видат колку добро можат да го изведат нивниот танц.
Лежат на под и ги шират нозете за да видат дали можат да направат шпага лежечки.
Ги стискаат градите за да видат колку им е добро деколтето.
Ги пуштаат да висат за да видат колку се обесиле од лани.
Проверуваат дали имаат влакненца под папокот.
Го дуваат стомакот за да видат како би изгледале трудни.
Користат вибратор.
Користат нешто како вибратор што инаку не е наменето за тоа.
Седат на под и размислуваат за животот.
Проверуваат каква им е бикини-зоната.
Со часови лежат во кревет и го истражуваат Фејсбук профилот на бившиот.
Сликаат грди селфија.
Додека седат, посматраат колку сало имаат на стомакот.
Скубат влакненца од прстите на нозете