Ново шизење не очекува овој вторник во Havana Summer Club. И овој пат Shorty P и Irie Scratch со многу hip-hop, r`n`b и funk ‘e ќе ги забавуваат присутните, а како по обичај, тука се и пијачките кои се на 50%.